به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، مطالعات محققان دانشگاه یل آمریکا نشان میدهد رژیم غذایی کتوژنیک موجب فعال شدن زیرمجموعه سلولهای T در ریهها که با واکنش سیستم ایمنی به آنفلوانزا مرتبط نیستند، میشود و در نتیجه تولید مخاط در سلولهای مجاری هوا افزایش یافته و به شکل موثری ویروس به دام میافتد.
محققان دریافتند موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی کتوژنیک در مقایسه با موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی سرشار از کربوهیدراتها، توانایی بهتری در مبارزه با ویروس آنفلوانزا داشتند.
همچنین محققان دریافتند رژیم غذایی کتوژنیک موجب آزادشدن سلولهای T گاما دلتا میشود؛ این سلولهای سیستم ایمنی موجب تولید مخاط در پوشش سلولی ریهها میشود. درحالی که رژیم غذایی پرکربوهیدارت چنین کاری انجام نمیدهد.
زمانی که موشها بدون ژن کدگذاری کننده سلولهای T گاما دلتا پرورش داده شدند رژیم غذایی کتوژنیک هیچ نقش محافظتی در مقابله با ویروس آنفلوانزا نداشت.
«ویشا دیپ دیکشیت»، عضو تیم تحقیق، در این باره میگوید: «این مطالعه نشان میدهد که بدن برای تولید کتون از غذای مصرفی چربی میسوزاند و در نتیجه سوخت مقابله با عفونت آنفلوانزا را برای سیستم ایمنی تامین میکند.»
نظر شما